Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Hiç kuşku nanay ki yangın felaketi, sene içre dirilik yitirilmesine ne olan en büyük etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı endamsız bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem bile esrar kaybına niye olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüksek örgüda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında can ve emtia kaybı peşış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de sahip olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında uzman ve başarılı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların zaruri testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın Bapsı tuzakırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yakaımızdan üretilen kapılar kabil nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın kapılarının üretim amacı isim esenlığını yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet muhtevain tercih edilir.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne denli süre alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Binaların dokumasına munis kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı örgüsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya içsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın yangın kapısı bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son radde çeşitli bir skalaya sahiptir.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu durum kontrolör edilmelidir. 

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan narin malzeme kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı bağırsakin sac kalınlığı 1.0 mm yahut elan ince kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını sair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara sağlamak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Hayati önem taşıyan bu mevzuda kapı arayan alıcılar ehven kapı sattığını sav eden kişilerle karşılaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede dar olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da engel olamayacaktır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve dumanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı hummalıya kapanmaktadır.

Report this wiki page